Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz][Build in Survival][Zero pluginów][Zero modyfikacji][Zero działek][Czysty survival][Czysta mapa]

chojnasiu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

20120815212319.png

UWAGA!

Niemogliśmy znaleść hostingu więc stawiam serwer na własnej maszynie! (Lenovo Z560 Ram 3gb procek 2.0)

Dane Hamachi:

ID:BuildInSurvival1

BuildInSurvival2

BuildInSurvival3

Hasła: 123

Trwają Beta-Testy!

IP:5.55.10.5:25565

Zdejmijcie trochę %

Was to nie boli a mnie tak;)

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prwadopodbnie 1września gdy na dedyka uzbieram

Poszukuje grafika i pomocnika przy tworzeniu launchera w autoIT

Zdejmijcie trochę %

Opublikowano

tak bedzie tylko AuthMe odbugowane dla graczy bez premium i więcej nie ponieważ chciałbym utrzymać klimacik prawdziwego survivalu!

Zdejmijcie trochę %

Opublikowano

A tak żeby wyglądał serwer professional launcher z newsami najlepiej funkcje Wejdz na serwer Forum i panel gracza może jeszcze

Zapraszam do komentowania jeżeli macie jakieś propozycje, sugestie co do serwera

Zdejmijcie trochę %

Opublikowano

feraxen dzieki że sie zainteresowałeś bo stronke z newsami trzeba zrobic prawdopodobnie na cba.pl jakis plik .txt sie wstawi i bedzie gitesik

Zdejmijcie trochę %

Opublikowano

a czy na servie będzie można kraść ze skrzyń i nikogo prócz okradzionego by to interesowało???

Pozdrawiam,

Przeme

Opublikowano

prawdopodobnie tak ;) (nie spij bo cie okradną) taka mała zasada jak mówiłem czysty surv

Zapomniałem dodać że grono administratorskie (+15lat) zawsze was wysłucha i zawsze będzie pilnować pożądku! Xrayowców odrazu wyłapiemy!

Zdejmijcie trochę %

Opublikowano

jeśli tak to napewno zagram wkońcu jakiś serwer na którym dzieci nie będą płakać że je okradli dięki ci przyszły adminie zwanym na takich servach op'em

Pozdrawiam,

Przeme

Opublikowano

farexen popracujesz nad tym launcherem? pomóc Ci w czymś?

jeśli tak to napewno zagram wkońcu jakiś serwer na którym dzieci nie będą płakać że je okradli dięki ci przyszły adminie zwanym na takich servach op'em

Dzięki Przeme ja też zawsze mażyłem o takim serwerze ale jednak postanowiłem stworzyć go sam i pomóc błąkającym po prezentacjach minecraftowiczom

Zdejmijcie trochę %

Opublikowano

Jak typie bedziesz lapał xrayowcow, jak nie masz pluginu? kazdy z diaxowa po 5 minutach bd popieradalał + nocheat bedzie potrzebny :)

Jak coś, pisz - mogę ci autorski sprzedać ;)

Opublikowano

UP wiem mam specjalny program autorstwo Me który ma za zadanie wykrywać xrayowców bez potrzeby pluginu (ma sie talent) a wszystko dzieki autoIT

Zdejmijcie trochę %

Opublikowano

feraxen jeżeli tak mówisz to tak zrobie a jak idzie praca nad launcherem? znalazłeś cos?

jakieś dzieciaki neo wbiją z xrayem i świecą jak napromieniowana dziwka wiem co to za ból dla admina jak to widzi mam doświadczenie..... ale zawsze ban permanentny i wara chołoto!

Zdejmijcie trochę %

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...